Gå til indhold
DEKRA opruster på kommunikation og marketing

Pressemeddelelse -

DEKRA opruster på kommunikation og marketing

DEKRA er stolt af at meddele, at Sofia Wulff er ansat som Marketingdirektør per 1. september.

Sofia Wulff har en solid baggrund inden for marketing og strategisk kommunikation. Med flere års erfaring med udvikling og eksekvering af succesrige marketingtiltag har hun etableret sig som en dygtig og visionær marketingprofil. Hendes evne til at forstå markedets dynamik, identificere vækstmuligheder og opbygge stærke kunderelationer vil utvivlsomt bidrage til DEKRAs fortsatte vækst.

"Vi er glade for at byde Sofia Wulff velkommen til DEKRA," udtaler Christen Bagger, Adm. dir. i DEKRA. "Hendes ekspertise inden for marketing og hendes kærlighed til at skabe en levende kunderejse vil spille en afgørende rolle i vores fortsatte mål om at udvide vores rækkevidde og positionere os som branchens foretrukne valg."

Sofia Wulff udtaler: "Jeg glæder mig til at blive en del af DEKRAs team og bidrage til virksomhedens vækst. Jeg ser frem til at samarbejde med mine nye dygtige kollegaer og udvikle strategier, der vil styrke DEKRA’s brand og synlighed.

DEKRA leverer førsteklasses tjenester til sine kunder, kursister og borgere, og tilføjelsen af Sofia Wulff til holdet markerer et skridt i retning af at opnå målet med at styrke kunderejsen – fra branding og marketing til service. Hendes erfaring og viden vil spille en afgørende rolle i at udforme og implementere effektive marketing strategier, der understøtter virksomhedens fortsatte succes.

For yderligere information, kontakt venligst:

Christen Bagger, Adm. dir. i DEKRA, på telefon 41 44 77 01 eller christen.bagger@dekra.dk.

Sikkerhed er det brændstof, der driver os

Der findes ingen garantier i livet. Hvad der er sikkert i dag, er ikke nødvendigvis sikkert i morgen. Det er blevet sværere at forudse fremtiden – og vigtigere for verden at tage sikkerhed alvorligt.

Det er derfor, vi er her. For sammen at hjælpe mennesker sikkert på vej. Vi underviser og rådgiver enkeltpersoner og virksomheder om sikkerhed på veje og arbejdspladser. Og vi har ambitiøse mål om at blive både større og stærkere.

Vores moderorganisation opstod i 20ernes Berlin i udstødningen af første verdenskrig og demokratiseringen af bilen. I en tid før sikkerhedsseler og firehjulstræk. I 1925, hvor ideen om tekniske sikkerhedseftersyn var lige så banebrydende som bilerne, der skulle inspiceres.

I dag er vi 600 engagerede medarbejdere i DEKRAs danske division. Men sikkerhed er stadig det brændstof, der driver os.

Det gælder uanset, om vi syner biler til den store guldmedalje, træner mennesker i at blive bedre kørende eller rådgiver virksomheder for en sikkerheds skyld. Og sikkerhed er også den røde tråd, når det kommer til økonomi. For pengene, vi tjener, beholder vi på egne hænder, så vi kan investere det i øget sikkerhed for flere i Danmark.

Vores aktiviteter favner bredt, men det hele peger på sikkerhed. Og fremad på en mere bæredygtig verden. For også kloden har brug for sikkerhed i form af mere nænsom behandling. Derfor har vi indstillet GPS’en mod et 2025, hvor vi blandt andet er CO2-neutrale og bruger 100% grøn energi.
Og vi ved, vi kan lykkes, fordi vi er dem, vi er. Vi tager ejerskab for opgaverne og ansvar i fællesskab. Vi ser hinanden i øjnene og holder, hvad vi lover. Og vi siger tingene uden omsvøb, men aldrig uden omsorg. Med ansvarlighed og faglighed som bagtæppe.

Tysk ordnung muss sein og dansk den-fikser-vi-mentalitet. Det er den type mennesker, der er brug for, hvis vi skal hjælpe endnu flere sikkert på vej. Og det er dem, vi er i DEKRA.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Christen Bagger

Christen Bagger

CEO DEKRA 41447701