Gå til indhold
Lastbiler på række
Lastbiler på række

Pressemeddelelse -

DEKRA Introducerer transportskole i Horsens.

DEKRA har etableret en førsteklasses transportskole i forbindelse med Recharge City i Horsens, der åbner den 05.02.24. Den ligger på en af de travleste strækninger i Jylland, og er nu det ideelle knudepunkt for DEKRA's skole.

Skolen er designet til at imødekomme behovene i en konstant udviklende transportsektor og tilbyder specialiserede kurser og træning til chauffører og transportfagfolk. Med fokus på transport vil skolen bidrage til at hæve standarden for sikkerhed og effektivitet i branchen vil fokus være på EU-efteruddannelser, men hold som kørekort til lastbil, hængerkørekort, kørekort til varebil, ADR, taxa og BAB, vil også blive udbudt.

Karsten Trend Poulsen, adm. direktør DEKRA i Midtjylland, siger: ”Vi er glade for at have fundet en perfekt placering i Horsens. Vores kunder har længe efterspurgt, at vi har en skole i Horsens området også, hvilket vi nu kan imødekomme. Placeringen gør det til et centralt knudepunkt, der letter adgangen for fagfolk og kommende kursister. Med skolen i Horsens er DEKRA godt dækket ind i Midtjylland, hvor vi nu har syv skoler fordelt ud over regionen''.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig hold på DEKRAs website.

Åbningstidspunkter og detaljer om DEKRA's uddannelsesprogram i Horsens kan findes på DEKRA's hjemmeside.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Karsten Trend Poulsen

Karsten Trend Poulsen

Direktør, DEKRA 24757970