Gå til indhold
DEKRA flytter til ny lokation i Rødekro og udvider med gaffeltruck

Pressemeddelelse -

DEKRA flytter til ny lokation i Rødekro og udvider med gaffeltruck

DEKRA, Danmarks største udbyder af transportkurser, er flyttet til nye og større lokaler på Hallandsvej 5 i Rødekro. Siden 2015 har DEKRA haft til huse på Skånevej 4 i Rødekro, hvor de har udbudt den lovpligtige EU-efteruddannelse til lastbil- og buschauffører, men med et ønske om at udbyde flere kurser blev pladsen for trang.

Stort ønske opfyldt

På den nye lokation råder DEKRA over tre undervisningslokaler og en 600 kvadratmeter truckhal, og særligt en truckhal har været på DEKRAs ønskeliste længe.

”Vi havde et stort ønske om at kunne udbyde gaffeltruckcertifikat i Rødekro, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu har fundet en ny lokation, hvor vi kan tilbyde kurset. Det første hold var fuldt booket, og tilmeldingerne til de kommende hold er allerede begyndt at tikke ind. Vi er meget taknemmelige for den store opbakning, som sønderjyderne har givet os,” fortæller Christian Burkal Jørgensen, der er afdelingschef i DEKRA Sydjylland.

Mulighed for flere kurser

Lige nu udbyder DEKRA EU-efteruddannelsen til lastbil- og buschauffører samt gaffeltruckcertifikat i Rødekro, men på sigt er der mulighed for, at virksomheder, jobcentre og lokale beboere i området kan se frem til at få flere kursusmuligheder.

”Vi vil gerne gøre noget mere for det sønderjyske område, og med den gode respons, som vi allerede har fået på vores nye aktiviteter i Rødekro fra blandt andet Padborg området, håber vi, at vi på sigt kan tilbyde flere kurser på lokationen. Vi hører selvfølgelig også gerne fra lokale virksomheder, hvis de har nogle specifikke ønsker til kurser på lokationen,” fortæller Christian Burkal Jørgensen.

Om DEKRA

DEKRA udbyder transportkurser i hele landet. I Sydjylland har DEKRA, udover i Rødekro, også en lokation i Vejen og Vejle. I Vejen udbydes et stort udvalg af kurser, herunder bl.a. lastbil-, bus- og taxikørekort, krancertifikat, gaffeltruckcertifikat og hængerkort og i Vejle udbydes EU-efteruddannelsen til lastbilchauffører. DEKRA er repræsenteret i mere end 60 lande og er en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30