Gå til indhold
Både DEKRA’s store udvalg af transportuddannelser og de kompetenceløftende kurser under DEKRA Business er nu en mulighed for bornholmerne og øens erhvervsliv året rundt.
Både DEKRA’s store udvalg af transportuddannelser og de kompetenceløftende kurser under DEKRA Business er nu en mulighed for bornholmerne og øens erhvervsliv året rundt.

Pressemeddelelse -

DEKRA etablerer sig fast på Bornholm

Bornholm vækster, og det samme gør efterspørgslen på uddannelses- og kursusmuligheder fra øens borgere og erhvervsliv.

Derfor har uddannelsesvirksomheden DEKRA valgt at åbne en permanent afdeling i Hasle på solskinsøen.

Her vil DEKRA både tilbyde en bred vifte af sine transportuddannelser og kurser under DEKRA Business målrettet både ledige, beskæftigede og virksomheder.

”Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde bornholmerne og deres erhvervsliv de samme muligheder for uddannelser og kurser året rundt som resten af Danmark. Hidtil har vi været på Bornholm i midlertidige lokaler i Rønne nogle måneder ad gangen hvert år. Nu har vi fået faste lokaler i Hasle, som vi har sat i stand, så de egner sig til vores formål og kundernes behov,” siger direktør i DEKRA, Anja Brauner-Kristiansen.

Størst i Danmark på transport

DEKRA er Danmarks største private uddannelsesvirksomhed på transportområdet med undervisning dag, aften og weekend via afdelinger i hele landet.

Med den nye faste afdeling på Bornholm er hele den danske transportbranche nu dækket af DEKRA’s uddannelsestilbud året rundt.

På transportområdet tilbyder DEKRA kørekort og kurser inden for bl.a. lastbil, bus, taxi, varebil, gaffeltruck, EU-efteruddannelse, BAB/flextrafik, kraner og kørelæreruddannelse.

Hvert år deltager omkring 40.000 danskere på kurser og uddannelsesforløb hos DEKRA.

Kurser i administration og ledelse

I DEKRA Business kan både ledige og beskæftigede tage godkendte uddannelser og kurser, der ruster dem til de daglige udfordringer inden for handel, administration og ledelse. Det er for eksempel kurser i ledelse, konflikthåndtering og projektledelse.

Bornholm er tredje afdeling af DEKRA Business. I forvejen er der DEKRA Business i Brøndby og Herning.

”Udover de godkendte uddannelser og kurser vil vi med DEKRA Business også tilbyde de bornholmske virksomheder skræddersyede kursuspakker med fokus på medarbejderudvikling og andre relevante emner efter behov,” siger Anja Brauner-Kristiansen.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30