Gå til indhold
DEKRA Bilsyn sprænger rammerne for 2024 – men vækstrejsen fortsætter!

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn sprænger rammerne for 2024 – men vækstrejsen fortsætter!

I DEKRA Bilsyn satte vi os en klar målsætning for 2024; vi ville vækste med 12-14 nye synshaller i 2024. Det vidste vi godt var et ambitiøst mål, men allerede inden sommerferien havde vi nået 12 nye synshaller. Nu fortsætter vi ekspansionen i efteråret, for vi er langt fra færdige.

I midten af september slår vi dørene op for en ny synshal i Haslev, og yderligere seks synshaller vil stå klar til at åbne i løbet af oktober. Det betyder, at vi når op på 19 nye synshaller i 2024. Vi vil dog rigtig gerne slutte året af med 20 nye synshaller i total og derved 80 synshaller total i Danmark – og det går vi målrettet efter.


Vi styrker organisationen

Vores ambitioner for 2025 er ligeledes høje. Vi har sat os for at åbne yderligere 12-14 nye synshaller i hele landet. Det høje ambitionsniveau og den kraftige ekspansion kræver også at hele organisationen følger med, vi har derfor også styrket os på flere områder. Teknik- og kvalitetsafdelingen er blevet delt op i to afdelinger, så Michael Møller Nielsen vil fremover være teknisk chef og Niels Rask vil have ansvaret for kvalitet og uddannelse. Vores nuværende distrikter udvides fra fire til seks, og derved udvides ledergruppen også med to nye distriktschefer.


En arbejdsplads i udvikling

Hos DEKRA arbejder vi hver dag på at have Danmarks bedste arbejdsplads i synsbranchen og kvalitet har den højeste prioritet i alt, vi laver. ”Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste oplevelse i vores synshaller, og vi har en meget høj kundetilfredshed. Det er vi stolte af. Vores mål er at vi skal være landsdækkende inde for de kommende år, så vi vil fortsætte vores spændende vækstrejse med mange nye kollegaer og nye synshaller”, fortæller Administrerende direktør i DEKRA Bilsyn, Mikael Morell.


Vi ser frem til at nå nye mål og styrke vores position som Danmarks hurtigst voksende aktører inden for bilsyn.

Emner

Kategorier


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98