Gå til indhold
DEKRA Bilsyn overtager Synshaller i Grenaa og Ebeltoft

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn overtager Synshaller i Grenaa og Ebeltoft

DEKRA Bilsyn styrker sin position som en af Danmarks største kæder af synshaller. Det sker, når DEKRA Bilsyn pr. 24. januar 2022 overtager Grenaa Synshal og Ebeltoft Bilsyn på Djursland.

Med overtagelsen af de to afdelinger er DEKRA Bilsyn nu repræsenteret med 52 synshaller fordelt over hele Danmark.

Et perfekt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Grenaa Synshal og Ebeltoft Bilsyn et naturligt led i DEKRA Bilsyns fortsatte ekspansion i Danmark.

”Begge steder drives der kundefokuserede og kvalitetsbevidste synshaller, hvor den gode service og grundige vejledning til kunderne vægtes højt. Det passer perfekt ind i vores værdier og DNA,” siger Githa Nørbæk.

Samme høje service

Grenaa Synshal og Ebeltoft Bilsyn ejes af Henrik Svendsen, som startede Grenaa Synshal i 2011 og tilføjede synshallen i Ebeltoft i 2017. Ud over det nye navn vil alt være som det plejer i de to synshaller, når de bliver en del af DEKRA Bilsyn. Kunderne vil møde de samme medarbejdere og vil stadig få den samme høje service.

”Jeg glæder mig til at blive en del af DEKRA Bilsyn. Nu får jeg mere tid til at syne køretøjer og opretholde den gode kundepleje” siger Henrik Svendsen. Han sender samtidig en stor tak til alle branche- og privatkunder som har bakket ham op gennem de sidste 10 år.

Githa Nørbæk supplerer. ”Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu er endnu stærkere repræsenteret i Østjylland. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte det gode arbejde, som Henrik, Claus, Martin og Kjell udfører hver eneste dag”

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30