Gå til indhold
DEKRA Bilsyn overtager Bojesen Bilsyn

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn overtager Bojesen Bilsyn

Med opkøbet af Bojesen Bilsyns otte synshaller i Jylland driver DEKRA Bilsyn 47 synshaller i Danmark.

DEKRA Bilsyn styrker igen sin tilstedeværelse i Jylland.

Det sker, når DEKRA Bilsyn pr. 1. juni 2001 overtager Bojesen Bilsyn, som driver otte synshaller i Silkeborg, Herning, Viborg, Holstebro, Skive, Kjellerup, Lind og Fredericia.

Efter overtagelsen af Bojesen Bilsyn, som blev etableret i 2005, har DEKRA Bilsyn 47 synshaller i Danmark.

Et godt match

Direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, ser overtagelsen af Bojesen Bilsyn som et naturligt led i virksomhedens videre ekspansion i Jylland.

”Bojesen Bilsyn driver kundefokuserede og kvalitetsbevidste synshaller, der vægter god service og grundig vejledning højt. Det passer perfekt ind i vores værdier og DNA,” siger Githa Nørbæk.

Den gode service fortsætter

Ud over det nye navn vil alt være som det plejer i de otte nye synshaller, når de bliver en del af DEKRA Bilsyn.

Kunderne vil møde de samme medarbejdere og vil stadig få den samme høje service.

”Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu er endnu stærkere repræsenteret i Jylland. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte det gode arbejde, Bojesen Bilsyn har udført siden 2005,” siger Githa Nørbæk.

- - - - -

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30