Gå til indhold
​DEKRA Bilsyn opkøber Nordsjællands Bilsyn

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn opkøber Nordsjællands Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Nordsjællands Bilsyn pr. 1. marts 2021, og udvider hermed etableringen på Sjælland, hvor DEKRA Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Brøndby, Rønnede og Næstved.

Mads Ingrisch åbnede synshallen i Helsingør for 10 år siden, og han ser frem til at blive en del af DEKRA Bilsyn.

”Jeg glæder mig til at blive en del af DEKRA Bilsyn. DEKRA Bilsyn har et godt bagland, der har mange års erfaring fra branchen, og som en del af kæden får vi bedre mulighed for at følge med udviklingen i branchen. Det bliver rigtig godt for forretningens udvikling,” siger Mads om overtagelsen.

Første synshal i Nordsjælland

Synshallen i Helsingør bliver DEKRA Bilsyns første synshal i Nordsjælland, hvilket glæder direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk.

”Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu også er repræsenteret i Nordsjælland. Mads’ synshal er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed, hvilket passer perfekt ind i vores værdisæt. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte synshallens positive vækst,” siger hun.

Alt fortsætter som det plejer

Kunderne kommer ikke til at mærke de store forandringer i synshallen. Mads fortsætter med at være ansvarlig for den daglige drift af synshallen, og synshallens nuværende medarbejdere Claus, Mathias og Otto vil også fortsat være at finde i synshallen. Åbningstider og priser er ligeledes uændret. Det er derfor kun logo, skilte og arbejdstøj, der vil være nyt for kunderne i synshallen. 

Related links

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30