Gå til indhold
DEKRA Bilsyn nomineret til årets synshal 2021

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn nomineret til årets synshal 2021

DEKRA Bilsyn er endnu engang nomineret i kategorien ”Årets synshal” til Auto Awards 2021. Ifølge Githa Nørbæk, Adm. direktør i DEKRA Bilsyn, skyldes succesen de kæmpe kundefokus som de mange dygtige lokale folk leverer ud i synshallerne.

Tre år med succes og vækst

DEKRA Bilsyn entrerede på bilsynsmarkedet for tre år siden og siden er det gået stærkt. DEKRA Bilsyn er i dag Danmarks næststørste synskæder med 51 synshaller i hele landet og flere på vej.

”Vi har foretaget mange investeringer i løbet af de sidste år. Derfor er vi glade og stolte over at stå med en succesfuld og rentabel synskæde med mange tilfredse kunder og samtidig være nomineret som årets synshal” siger Githa Nørbæk, der er Adm. direktør i DEKRA Bilsyn.

Kerneprodukt globalt

Selvom bilsyn er et nyere forretningsområde i DEKRA Danmark, er det globalt set langt fra nyt. Syn af køretøjer har været DEKRAs kerneprodukt siden grundlæggelsen i 1925 i Berlin, og er på verdensplan i dag den største spiller på markedet målt i antallet af årlige syn.

Fokus på det lokale

Hos DEKRA Bilsyn er servicen i højsædet. Selvom der er fart på forretningen på landsplan, er der fokus på den enkelte synshal og det lokale. Derfor er synshallerne også drevet af lokale ildsjæle.

”Det er vigtigt, at de synshaller vi opkøber passer ind i vores DNA og værdisæt” forklarer Githa Nørbæk og understreger, at DEKRA Bilsyn er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau og med nogle dygtige lokale folk i synshallerne.

”Vi vil yde vores kunder den bedste service, og derfor tager vi os tid til rådgivning og dialog med kunderne i forbindelse med synet” siger hun.

Vinderne kåres til awardshowet den 23. november i Cirkusbygningen.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30