Gå til indhold
DEKRA Bilsyn åbner ny synshal i Køge.

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn åbner ny synshal i Køge.

DEKRA Bilsyn som er Danmarks hurtigst voksende kæde af synshaller, åbner endnu en synshal. Det sker, når DEKRA Bilsyn den 1. maj 2023 åbner en helt ny synshal på adressen Tangmosevej 93, 4600 Køge.

Med åbningen af synshallen er DEKRA Bilsyn nu repræsenteret med 62 synshaller fordelt over hele Danmark. Alene i 2023 er 7 nye synshaller kommet til.

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene.

Erfarne medarbejdere

I den helt nye synshal i Køge bliver man mødt af to erfarne synsmedarbejdere, Jimmi og Allan, som begge over 20 års erfaring i auto- og synsbranchen.

I Synshallen kan kunder få synet alle typer af køretøjer op til 3500 kg.

"Vi er glade for at åbne vores nye synshal i Køge, og vi ser frem til at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer til syn. Det er helt fantastisk at vi har fået mulighed for at tilknytte to så erfarne og dygtige medarbejdere som Allan og Jimmi. Med dem i synshallen sikrer vi, at køretøjerne bliver synet grundigt og korrekt med et smil på læben. Og samtidig vil vores moderne synshal gøre processen så nem og bekvem som muligt for vores kunder," udtaler direktør for DEKRA Bilsyn, Mikael Morell

Åbent hus

Tirsdag den 2. maj 2023 vil der være morgenbrød og kaffe fra kl. 7-10, og til frokost vil der være pølsevogn. DEKRA Bilsyn ser frem til at byde både nuværende og nye kunder velkommen til den nye synshal i Køge.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98