Gå til indhold
DEKRA accelererer sin udvikling inden for Industriel Inspektion i Danmark med tiltrædelsen af René Normann

Pressemeddelelse -

DEKRA accelererer sin udvikling inden for Industriel Inspektion i Danmark med tiltrædelsen af René Normann

Vi er stolte af at meddele, at René Normann tiltræder som NDT Områdechef i DEKRA Danmark fra den 1. januar 2024..

Med mere end 20 års erfaring inden for ikke-destruktiv prøvning (NDT), bliver han en nøglespiller hos DEKRA. Renés tiltrædelse markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der skifter gear og fortsætter den positive udvikling inden for Industriel Inspektion i Danmark.

Christen Bagger, Administrerende direktør i DEKRA, udtaler, "René Normann bliver en afgørende spiller i vores mål om at fastholde og styrke vores position som førende inden for Industriel Inspektion i Danmark. Hans dybe tekniske viden og omfattende erfaring i NDT-området vil være en uvurderlig ressource for DEKRA."

René Normann kommenterer sin tiltrædelse: ’Jeg har valgt at blive en del af DEKRA, som jeg anser for en af fremtidens førende virksomheder inden for NDT. DEKRA'S mål om en bæredygtig verden, viljen til at investere i den grønne teknologi og tænke nye løsninger, ser jeg som en fantastisk mulighed. Jeg ser frem til at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling inden for Industriel Inspektion og være med til at drive bæredygtige løsninger, der gavner både vores kunder, medarbejdere og miljøet."

DEKRA, der allerede er kendt for sine førsteklasses tjenester inden for teknisk inspektion, styrker sin position yderligere med René Normann som en central aktør. Hans engagement i cirkulær økonomi og bæredygtighed vil være med til at forme DEKRAs rolle som en toneangivende aktør på det industrielle inspektionsmarked i Danmark.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Christen Bagger

Christen Bagger

CEO DEKRA 41447701