Gå til indhold
DEKRA åbner dronecenter

Pressemeddelelse -

DEKRA åbner dronecenter

Private og professionelle, der vil flyve med droner, kan nu forberede sig til Trafikstyrelsens test med målrettede onlinekurser i et nyt dronecenter hos Danmarks største private udbyder af transportuddannelser, DEKRA.

Interessen for at flyve med droner er stigende, og uanset om man er privat eller professionel, skal man bestå de samme onlinetest hos Trafikstyrelsen for at få sit lovpligtige dronecertifikat.

Det vil landets største private udbyder af transportuddannelser, DEKRA, gerne hjælpe de mange drone-entusiaster med.

DEKRA har åbnet et dronecenter og tilbyder her to online-kurser, som på en let tilgængelig og underholdende måde introducerer brugerne til reglerne for droneflyvning og giver dem gode råd til, hvordan de bliver dygtige dronepiloter.

Kurserne forbereder målrettet brugerne til Trafikstyrelsens to online-test for dronecertifikat: hhv. testen A1/A3 og testen A1/A3 & A2 kombineret.

Kursisten bestemmer tempo og tidspunkt

For at gøre det så nemt som muligt for brugerne at passe kurserne ind i hverdagen har DEKRA designet kurserne som online-selvstudier, hvor brugerne selv bestemmer det tempo, undervisningen skal foregå i.

Et kursus kan tage fra ca. 2 timer og vare lige så længe, en bruger finder nødvendigt, og brugeren kan gennemføre undervisningen, når og hvor det passer vedkommende bedst.

DEKRA Dronecenter har udviklet sine online-kurser på en moderne digital læringsplatform, som udover fleksibiliteten for brugerne giver mulighed for nye, innovative læringsformer, som gør stoffet nemmere at komme igennem.

Mange eksempler og øvelser

DEKRA Dronecenter har visualiseret teorien bag droneflyvning for at give brugerne en bedre forståelse af de komplicerede regler og gøre dem nemmere at lære.

Kurserne har speak hele vejen igennem og byder derfor ikke på så meget tekst, der skal læses. Undervisningen er pædagogisk bygget op med mange eksempler og øvelser, så brugerne efter den faglige gennemgang kan træne i at anvende den nye viden på en underholdende måde, uden at det er en test, der absolut skal bestås.

Brugerne får løbende feedback efter hver øvelse og kan selv gå til og fra de elementer, de gerne vil gøre mere ud af.

Intro-rabat til de første

DEKRA fejrer åbningen af sit dronecenter med 20 procent rabat til de første online-kursister.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30