Gå til indhold
Danmarks hurtigst voksende kæde af synshaller åbner synshal nummer 63

Pressemeddelelse -

Danmarks hurtigst voksende kæde af synshaller åbner synshal nummer 63

DEKRA Bilsyn som er Danmarks hurtigst voksende kæde af synshaller, åbner endnu en synshal. Det sker, når DEKRA Bilsyn den 1. juni 2023 åbner en helt ny synshal på adressen Ved Klædebo 11, 2970 Hørsholm

Synshallen bliver således nabo til Fords værksted som er placeret på samme adresse.

Med åbningen af synshallen er DEKRA Bilsyn nu repræsenteret med 63 synshaller fordelt over hele Danmark. Alene i 2023 er 8 nye synshaller kommet til.

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene.

Erfaren medarbejder

I den helt nye synshal i Hørsholm bliver man mødt af synsmedarbejder, Morten Wistrøm som har mange års erfaring i branchen.

I Synshallen kan kunder få synet alle typer af køretøjer op til 3500 kg.

”Denne udvidelse er et resultat af vores dedikation til at sikre, at bilister får en professionel og pålidelig synsoplevelse. Vi ønsker at gøre det så let og bekvemt som muligt for folk at få deres køretøjer synet. Vi ser frem til at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer til syn. Det er derfor helt fantastisk at vi har fået mulighed for at tilknytte en så erfaren og dygtig medarbejder som Morten. Med ham i synshallen sikrer vi, at køretøjerne bliver synet grundigt og korrekt med et smil på læben.” udtaler direktør for DEKRA Bilsyn, Mikael Morell

Åbent hus

Tirsdag den 6. juni 2023 sørger Morten for at pølsevognen kommer forbi mellem kl. 11-14 så både nuværende og nye kunder kan se den nye synshal og netværke med andre i branchen.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98