Gå til indhold
Alle kursusaktiviteter under et tag skaber unikke muligheder for kursister

Pressemeddelelse -

Alle kursusaktiviteter under et tag skaber unikke muligheder for kursister

Fremover vil alle DEKRAs transportuddannelser i Herning være samlet under eet tag i en splinterny, gennemrenoveret og moderne bygning.

Skolen var tidligere spredt på tre forskellige adresser i Herning, men ved at samle og nytænke skolen, har DEKRA skabt et nyt og forbedret hus, der er designet til at kunne levere et funktionelt, praktisk og dynamisk studiemiljø.

De nye tiltag kommer man både til at kunne se og mærke. For bygningen er nyrenoveret fra inderst til yderst, og samtidigt er der tænkt det bedste indhold i de nye rammer. Derfor er alle ressourcer og al viden nu samlet på skolen, så kursisterne hurtigt vil kunne finde svar og få hjælp. Derudover har DEKRA skabt et nyt studiemiljø, der er indrettet med nye moderne loungeområder, som indbyder til ophold, fordybelse og samarbejde.

DEKRAs skole i Herning bliver dermed et sted, som muliggør en mere effektiv uddannelse samtidigt med, at kursisterne har mulighed for at interagere og udveksle viden i en afslappet atmosfære.

"Vi er ufatteligt stolte af resultatet af skolen. Det er en kæmpe fordel, at vi nu er samlet. Det har været et ønske i lang tid, fordi vi har al viden samlet på ét sted, og tæt på kursisterne. Så det miljø, vi gerne ville skabe omkring vores skole er nu en realitet’, siger Kim Jørgensen, Salgschef Midt/Nord.

Der er åbent hus den 23.11.23, og skolen vil tilbyde en bred vifte af kurser, herunder EU-efteruddannelse, C-kørekort, D-kørekort, gaffeltruck, kran, ADR, BAB og meget mere. Tilmelding til hold er mulig fra dags dato via DEKRAs website.

Info om åbent hus:

DEKRA inviterer til åbnet hus torsdag den 23.11.23 ml kl. 11.00-13.00 på Mads Eg Damgaards vej 50, 7400 Herning.

Der vil være frokost i pølsevognen, så kom gerne forbi og se vores nye transportskole.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt