Gå til indhold
Åbnet, når du har fri: Ny bilsynshal i Odense SØ ser dagens lys og udvider åbningstiderne.

Pressemeddelelse -

Åbnet, når du har fri: Ny bilsynshal i Odense SØ ser dagens lys og udvider åbningstiderne.

Med en vision om at imødekomme kundernes behov og gøre det lettere at få synet bilen i en travl hverdag, har DEKRA Bilsyn fuldt fokus på åbningstiderne, når en spritny synshal i Odense SØ åbner.

Synshallen slår dørene op den 2. januar 2024, og fra da af vil det være muligt at få synet bilen, og samtidig styre udenom unødig kø, ventetider og dagligdagens spidsbelastninger.

"Den nye synshal i Odense SØ markerer et vigtigt skridt i retning af at imødekomme kundernes behov og gøre bilsynet til en let og bekvem oplevelse, der er skræddersyet til det moderne menneskes hektiske hverdag" udtaler Mikael Morell, Direktør DEKRA Bilsyn.

Men med de udvidede åbningstider er det ikke kun private kunder, der får mulighed for at få synet deres biler. DEKRAs nye synshal kommer også til at samarbejde med erhvervslivet, naboer og lokale virksomheder i synshallen i Odense SØ.

De udvidede åbningstider er:

Mandag til torsdag: 07.00 - 19.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag: 08.00 - 16.00

Der vil blive afholdt en officiel åbningsreception for hallen i januar.


Info om åbningsreception: For at fejre åbningen af vores nye synshal, inviterer vi alle interesserede forbi hallen den 16. januar 2024 fra kl. 11.00 til 14.00 på Nyborgvej 240, 5220 Odense SØ. Kom forbi til en hyggelig stund med sodavand og tag en tur forbi pølsevognen, hvor der vil være frokost.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98