Gå til indhold
​Nyhed: Skrotservice hos DEKRA Bilsyn i Randers

Nyhed -

​Nyhed: Skrotservice hos DEKRA Bilsyn i Randers

Det er nu blevet lettere for bilejere i Randers at komme af med deres udtjente bil. DEKRA Bilsyn Randers tilbyder nemlig nu skrotservice, hvor de står for alt det praktiske i forbindelse med skrotningen af bilen.

Gratis service

Det er gratis at benytte sig af den nye skrotservice. For at benytte den skal man blot aflevere bilen, nøglerne og registreringsattesten ved synshallen i Randers på Jomfruløkken 12B og underskrive et indleveringsdokument. Herefter kører synsmedarbejderen bilen til skrot hos en miljøgodkendt ophugger. Skrotpræmien for bilen får man sat direkte ind på sin NemKonto.

Glade for den nye service

Ifølge Marlene, der er driftskoordinator hos DEKRA Bilsyn, har det længe været et ønske at kunne tilbyde skrotservice i synshallen.

”Vi har længe drømt om at kunne tilbyde servicen i Randers og i vores øvrige synshaller, så vi er glade for, at det er lykkedes. Skrotservicen komplementerer vores andre produkter rigtig godt, og vi kan nu tilbyde vores kunder en bred vifte af services inden for syn, motorkontor og skrot.”

Erfaren synshal i Randers

Når man besøger synshallen i Randers, bliver man mødt af bilsynsassistenterne Mikkel, Morten og Dennis. De sørger alle sammen for at kunderne og deres biler får den bedste service. Synshallen i Randers åbnede i 2009 og tilbyder syn af små køretøjer. 

Related links

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30