Gå til indhold
Lasse Bjørnholdt
Lasse Bjørnholdt

Nyhed -

Han bliver aldrig træt at kigge på biler – og møde kunder

Et velkendt ansigt i de lokale synshaller kan 1. april kan fejre 25-års jubilæum som synsmand. Det er 47-årige Lasse Bjørnholdt fra DEKRA Bilsyn på Ole Rømers Vej 2 i Kolding, der runder det første kvarte århundrede i en branche, han altid har holdt meget af.

Så meget, at han stadig er at finde i synshallen i færd med at syne biler, selv om han også har administrativt ansvar for alle DEKRA Bilsyns synshaller i Sønderjylland og Fyn.

”Jeg er rigtig glad for at være på gulvet og møde kunderne. Når man har været i branchen i så mange år i den samme by, er det sjovt, at man kender og har serviceret flere generationer af bilforhandlere, værksteder og private. Den menneskelige kontakt er med til at gøre hverdagen sjov,” siger Lasse Bjørnholdt.

Solgte til DEKRA

Han er uddannet bilmekaniker hos SAS i Kastrup Lufthavn og var kun i starten af 20’erne, da han derefter tog synsuddannelsen hos Statens Bilinspektion i Rødovre, hvor synsuddannelsen dengang foregik, mens bilsyn endnu var statslig.

Kort efter kom han til Kolding, hvor han været lige siden.

”I den første periode frem til privatiseringen af bilsyn i 2005 var jeg i Statens Bilinspektion i Kolding, og derefter blev jeg selvstændig. Først som franchisetager i A-inspektion frem til 2010, hvorefter jeg startede Kolding Lokalsyn med en partner. Vi fik med tiden fem synshaller i Kolding-området, men jeg var selv altid fysisk i Kolding.”

I 2019 solgte Lasse Bjørnholdt og partneren Kolding Lokalsyn til DEKRA Bilsyn, hvor Lasse Bjørnholdt fortsætter med at øse af sin erfaring.

Rivende udvikling

Trods sine kun 47 år har Lasse Bjørnholdt oplevet en rivende udvikling inden for bilsyn og bilteknologi.

”Det vakte oprindeligt min interesse for bilsyn, at man dengang var begyndt at tale om periodesyn og en privatisering af branchen. Der har også været hele den digitale udvikling. Da jeg startede, var man kun lige begyndt med edb. Det var et helt andet fag dengang, men så blev der ansat mange unge mennesker som mig,” fortæller Lasse.

Han har gennem årene videreuddannet sig inden for alle de fire kategorier af køretøjer, man kan syne som synsmand, så lastbiler og blokvogne kaster han også sine erfarne øjne på.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30