Gå til indhold

Nyhed -

DEKRA tager et vigtigt skridt

Thomas Silfen har mange års ledelses- og pædagogisk erfaring bag sig, og går fra rollen som Pædagogisk Udviklingschef i DEKRA, til nu at få det overordnede ansvar for alle DEKRAs uddannelsesinitiativer.

Thomas Silfen vil fremadrettet repræsentere DEKRA over for vores samarbejdspartnere inden for uddannelsesområdet og udstikke retningslinjerne i forhold til undervisningen - herunder den pædagogiske og didaktiske praksis.

”DEKRA skal være kendt som en innovativ uddannelsespartner, der hele tiden er nysgerrig på, hvad vi kan gøre bedre”, udtaler Thomas Silfen. ”Vi vil sætte tiltag i gang, der vil være kvantespring inden for uddannelsesområdet - og inddrage nye teknologier og pædagogiske værktøjer til gavn for den totale kundeoplevelse”.

Udnævnelsen af Thomas Silfen som National Uddannelsesdirektør skal sikre, at DEKRA, i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, tilvejebringer markedets bedste uddannelsestilbud inden for transportområdet.

Peter Laursen, koncerndirektør i DEKRA, er særdeles spændt på samarbejdet: ”Thomas vil sikre, at DEKRA fortsat kan være den førende nationale spiller på uddannelsesområdet for faglærte og ufaglærte i transport- og logistiksektoren. Vi har en kæmpe mulighed foran os, hvor Industri 4.0 også vil betyde digitalisering af undervisning, som vil sætte spændende nye krav til vores produkter, services og medarbejderes kompetencer. Thomas og resten af teamet i DEKRA i Danmark og internationalt er af den helt rigtige støbning, til at få dette til at ske er jeg sikker på”.

Emner

Kategorier

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30