Gå til indhold
DEKRA Bilsyn tilbyder nu afgiftsberegning af import- og leasingbiler

Nyhed -

DEKRA Bilsyn tilbyder nu afgiftsberegning af import- og leasingbiler

DEKRA Bilsyn tilbyder nu sine privatkunder, at de også kan få beregnet afgift på biler, de vil importere eller købe efter leasing. Afgiftsberegningen kan ske hjemmefra via ny portal på nettet eller i sammenhæng med et bilsyn i synshallen.

DEKRA Bilsyn har udviklet et nyt afgiftssystem i form af portalen www.betalafgift.dk.

DEKRA Bilsyn er nu stedet hvor vi samler alle dine opgaver i forbindelse med import af biler fra eksempelvis Tyskland. Udover vores velkendte service omkring toldsyn af importerede biler, tilbyder vi ligeledes at beregne afgift på bilen, i selvsamme omgang.

På vores side for betaling af registreringsafgift, www.betalafgift.dk, kan du få forhåndsvurderingen af afgift på din bil. Herinde finder du ligeledes nødvendige informationer samt priser for at starte din proces op.

DEKRA Bilsyn har valgt at outsource hele afgiftsadministrationen til en af landets største selvanmelder-virksomheder, Dansk Motor Finans, for at sikre korrekt og hurtig behandling af registreringsafgifterne.

To services i én løsning

”Hidtil skulle privatkunder først henvende sig til et afgiftsfirma eller Skat, som har lang ekspeditionstid, og derefter opsøge en synshal. Nu kombinerer vi de to services i én løsning, der gør det nemmere og hurtigere for private at få beregnet registreringsafgiften ved import eller køb efter leasing. Dermed kan private kunder hurtigere få nummerplader på og komme ud at køre i deres biler,” siger direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk.

Tilbydes i alle DEKRA Bilsyns synshaller

Muligheden for afgiftsberegning i sammenhæng med syn vil blive tilbudt i alle de 52 synshaller, DEKRA Bilsyn driver i Danmark.

Målt på antal årlige bilsyn er DEKRA på verdensplan den største aktør indenfor bilsyn.

Bilsyn har været et kerneprodukt i DEKRA siden virksomhedens grundlæggelse i Berlin i 1925.

Emner

Regions

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30