Gå til indhold
DEKRA Bilsyn og 100% Autotjek indgår samarbejde

Nyhed -

DEKRA Bilsyn og 100% Autotjek indgår samarbejde

DEKRA Bilsyns landsdækkende net af synshaller skal fremover hjælpe 100% Autotjek med at gøre det trygt og sikkert at købe brugt bil hos en af de 188 danske brugtvognsforhandlere, der er med i netværket 100% Autotjek.

Det nye samarbejde mellem DEKRA Bilsyn og 100% Autotjek betyder, at forhandleren kan benytte DEKRA Bilsyn til det bilsyn og den brugtvognsattest, som altid er en del af handlen, når man køber bil hos en 100% Autotjek-forhandler.

Vi er et godt match

100% Autotjek er skabt for at give forbrugerne ekstra tryghed for sikkerhed og kvalitet, når de handler brugt bil. Det er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, der skal opfylde en række krav til kvalitet, service og forsikring for at være med i konceptet.

”DEKRA Bilsyn og 100% Autotjek er drevet af de samme værdier om at skabe tryghed i bilkøbet og sikkerhed på vejene, så vi er et godt match, som jeg er sikker på, vil kunne gøre en positiv forskel både for forhandleren og for slutkunden. Samtidig er DEKRA landsdækkende lige som os, så det bliver endnu nemmere og mere fleksibelt for forhandlerne at ordne syn og brugtvognsattest til gavn for deres kunder,” siger teamleder for 100% Autotjek, Kamilla Sandbæk.

Passer perfekt ind i vores DNA

DEKRA Bilsyn driver Danmarks næststørste kæde af synshaller. Aktuelt har DEKRA Bilsyn 52 synshaller fordelt over hele Danmark.

I Danmark har bilsyn været et forretningsområde for DEKRA siden 2018, men internationalt har bilsyn været et kerneprodukt i DEKRA, siden virksomheden blev grundlag i Tyskland i 1925, og målt på antal årlige bilsyn er DEKRA på verdensplan den største aktør indenfor bilsyn.

”Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu bliver endnu stærkere repræsenteret gennem partnerskabet med 100% Autotjek. Det er et seriøst netværk, hvor tryghed, sikkerhed og god service vægtes højt, og det er værdier, der passer perfekt ind i vores DNA,” siger direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30